СЪДИИ ЗА ДЪРЖАВНИЯ ШАМПИОНАТ ПО ВЪЗРАСТ

Уважаеми Колеги,

От името на УС на БФСТ, както и лично от мое име, бих желал да Ви информирам, че с оглед на осигуряване на честно и открито провеждане на Държавния шампионат по възраст, както и на пресичането на разпространяване на всякакви слухове и спекулации, а така също и поради необходимостта част от съдиите да бъдат включени в съдийския панел на Международния турнир, взехме решение да огласим официално имената на съдиите, които ще оценяват изпълненията на танцовите двойки по време на ДШ по възраст.

Бихме желали да уверим всички вас, че ще направим всичко възможно за да може нашият Държавен шампионат да бъде проведен максимално честно и открито и на него да бъдат излъчени за шампиони най-добрите танцови двойки на България.

Ето и имената на съдиите, които тази година са избирани по следния начин:

Изброените по долу държави са предложени на УС от РСС, а имената на съдиите са номинирани от федерациите по спортни танци на съответните държави. След номинациите на съдии от Русия, Франция и Полша, в последствие получихме отказ. След това поискахме номинация за втори път и това са съдиите, които вече потвърдиха своето участие.

 

  1. Наталия Кулагина   - Русия                  
  2. Димитру Стрелник – Румъния
  3. Жан Себастиян Годе – Франция          
  4. Анжело Бианко – Италия
  5. Пьотр Заморски – Полша                    
  6. Евгения Паракина – Холандия
  7. Манфред Стиглиц – Англия                
  8. Лилия Бернатавичене – Литва
  9. Янис Ванагс - Латвия 

 

С пожелание за успешно участие и добро представяне на предстоящия ДШ!

С уважение,

УС на БФСТ и Иван Деспотов